Veel Gestelde Vragen

Tips bij het kopen van een kerstboom

Welke kerstboom past het beste bij mij?
Kerstboomaanhuis.com levert alleen A-kwaliteit Nordmann kerstbomen in verschillende maten. Deze Kerstbomen zijn hand geselecteerd door ons zelf, waardoor je altijd verzekerd bent van de mooiste boom. Elke kerstboom van Kerstboomaanhuis.com is er één die jou kerst laat stralen.


Hoe kan mijn kerstboom naalduitval hebben ondanks het volgen van de tips op Kerstboomaanhuis.com?
Een kerstboom blijft natuurlijk een natuurproduct en enige naalduitval is dan ook niet te voorkomen. Wij zijn er van overtuigd dat mede door het gratis bijgeleverde TreeFood en de A-kwaliteit Nordmannen, je buitengewoon lang kunt genieten van een prachtige, volle en groene kerstboom.


Waarom zijn de Nordmann Kerstbomen van Kerstboomaanhuis.com duurder geprijst?
De Nordmann kerstbomen van Kerstboomaanhuis.com worden jaarlijks twee keer met liefde stuk voor stuk met de hand gesnoeid. Dit zorgt voor de buitengewoon mooi gevormde en volle Nordmannen.


Wat is een Easyfix?
Voor de Easyfix is er een cnisch gat onderin de kerstboom benodigd. Deze wordt alvast bij de aankoop van uw kerstboom geboord. Zodra wij de kerstboom bij u thuis hebben afgeleverd hoeft u alleende punt van de EasyFix Kerstboomstandaard in het voorgeboorde gat de duwen. Geef er een klap op, voeg water toe en geniet van een gezellige kerst. Een heel seizoen uw kerstboom groen? Voeg dan ons gratis bijgeleverde TreeFood toe aan het water in de kerstboomstandaard.


Wat is een Quickstand?
Deze gebruiksvriendelijke, middelgrote waterstandaard past tot een kerstboom van 2,4m. De boom glijdt gemakkelijk over de tanden van het frame en staat in de stevige plastic kom. Het lage, brede reservoir biedt gemakkelijke toegang voor bijvullen en is geschikt voor een breed scala aan stammaten met weinig noodzaak om lagere takken te trimmen of te verwijderen. Ook bij onze Quickstand kunt ons gratis bijgeleverde TreeFood toevoegen aan het water in de kerstboomstandaard, waardoor er langer van de boom genoten kan worden.

Waar in Nederland bezorgt Kerstboomaanhuis.com?
Kerstboomaanhuis.com bezorgd in geheel midden Nederland. Maar ook in een aantal steden daarbuiten. Hieronder een overzicht van een groot deel van de steden waarin en waaromheen er bezorgd wordt. Staat jou plaats er niet tussen? Vul dan je postcode in bij het winkelwagentje, of stuur gerust een email op: info@kerstboomaanhuis.com. Bellen kan natuurlijk ook op: +31 (0) 85 301 59 69

Abcoude, Achterveld, Almere, Amerongen, Amersfoort, Apeldoorn, Arnhem, Barneveld, Beuningen, Bilthoven, Blaricum, Bunnik, Bunschoten-Spakenburg, Bussum, Culemborg, De Bilt, Doorn, Driebergen, Druten, Duiven, Ede, Ermelo, Geldermalsen, Harderwijk, Harskamp, Heteren, Hilversum, Houten, Huizen, Laren, Lunteren, Maarn, Maarsbergen, Maarssen, Montfoort, Naarden, Nieuwegein, Nijmegen, Putten, Renswoude, Rhenen, Scherpenzeel, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vianen, Wageningen, Wijk bij Duurstede, Woerden, Woudenberg, Zeist.