Onze Nordmann Kerstbomen

 • Luxe Nordmann 150 - 175 cm / A-kwaliteit
  Verkoper
  Nordmann
  Normale prijs
  €45,00
  Aanbiedingsprijs
  €45,00
  Normale prijs
  €49,50
  Eenheidsprijs
  per 
  Uitverkocht
 • Luxe Nordmann 175 - 200 cm / A-kwaliteit
  Verkoper
  Nordmann
  Normale prijs
  €49,55 Meest Gekozen
  Aanbiedingsprijs
  €49,55
  Normale prijs
  €54,50
  Eenheidsprijs
  per 
  Uitverkocht
 • Luxe Nordmann 200 - 225 cm / A-kwaliteit
  Verkoper
  Nordmann
  Normale prijs
  €63,20
  Aanbiedingsprijs
  €63,20
  Normale prijs
  €69,50
  Eenheidsprijs
  per 
  Uitverkocht

Kerstboom bezorgen in Amstelveen

Een kerstboom bezorgen in Amstelveen, zodat u geen tijd kwijt bent aan het bezoek aan het tuincentrum, in- en uitladen van een kerstboom: u bent ervoor bij ons aan het juiste adres. Wij bezorgen namelijk ook in Amstelveeneen prachtige kerstboom bij u aan huis. Zonder gedoe, want een kerstboom is bij ons zo besteld! Met het gratis bijgeleverde Treefood heeft u extra lang plezier van uw mooie Nordmann kerstboom. Nog geen standaard in huis? Kies dan voor onze Kerstboomstandaard die past bij de hoogte van de boom: maar liefst zo’n 1,75 meter! Bespaar uzelf een auto vol naalden en veel gedoe en kies voor onze bezorging aan huis.

 

Een kerstboom bezorgd in Amstelveen bij u aan de deur

Waar u ook woont in Amstelveen, wij bezorgen uw kerstboom aan de deur! Zo hoeft u de deur niet meer uit dit jaar om de kerstsfeer in huis te halen. Want met onze prachtige bomen blijft dat echte kerstgevoel zeker niet lang weg. Wilt u dit jaar al vroeg beginnen met het versieren van de boom? Geen probleem, bestel vandaag nog uw kerstboom op onze website! U kiest zelf een bezorgmoment wat u goed uitkomt en hoeft zich vervolgens alleen nog maar bezig te houden met de leuke zaken: het versieren van de kerstboom! Gaat u voor een boom vol rode kerstballen, kerstkransjes en lichtjes of houdt u van een wat meer ingetogen boom? Onze bomen passen in elke (woon)kamer!

 

Geef een kerstboom cadeau in Amstelveen

Zoekt u een origineel kerstcadeau voor uw medewerkers? Of wilt u een ander gezin een hart onder de riem steken en gunt u hen een prachtige kerstboom? We verzorgen met plezier uw cadeau gegeven kerstboom! En uiteraard wordt ook deze kerstboom bij de ontvanger aan de deur bezorgd. Daarbij heeft u na het bestellen van de boom of bomen totaal geen omkijken meer naar uw cadeau, want wij verzorgen de rest. We bezorgen de kerstboom in Amstelveen of op een ander adres in de regio.

 

Zonder gedoe uw kerstboom bezorgd in Amstelveen

Een kerstboom bezorgen in Amstelveen, ons team doet het met veel plezier! En dat stralen we ook uit in de rest van onze dienstverlening. Heeft u vragen over onze kerstbomen? Kijk rond op onze website en bekijk de mogelijkheden! Wordt uw vraag niet beantwoord, dan doen wij dat uiteraard graag voor u! Neem dus gerust contact met ons op, zodat u zorgeloos uw kerstboom kunt bestellen of cadeau kunt geven. Want we maken uw kerst graag zo zorgeloos mogelijk, mét een exclusieve Nordmann kerstboom van A-kwaliteit!

Neem contact met ons op