Onze Nordmann Kerstbomen

 • Luxe Nordmann 150 - 175 cm / A-kwaliteit
  Verkoper
  Nordmann
  Normale prijs
  €45,00
  Aanbiedingsprijs
  €45,00
  Normale prijs
  €49,50
  Eenheidsprijs
  per 
  Uitverkocht
 • Luxe Nordmann 175 - 200 cm / A-kwaliteit
  Verkoper
  Nordmann
  Normale prijs
  €49,55 Meest Gekozen
  Aanbiedingsprijs
  €49,55
  Normale prijs
  €54,50
  Eenheidsprijs
  per 
  Uitverkocht
 • Luxe Nordmann 200 - 225 cm / A-kwaliteit
  Verkoper
  Nordmann
  Normale prijs
  €63,20
  Aanbiedingsprijs
  €63,20
  Normale prijs
  €69,50
  Eenheidsprijs
  per 
  Uitverkocht

Kerstboom kopen in Maarssen

Een echte Nordmann kerstboom kopen in Maarssen? Wij leveren hem bij de deur af! Zonder de drukte in te hoeven kunnen jullie genieten van een prachtige kerstboom. Weinig tijd om een kerstboom uit te zoeken, geen zin om langs een druk tuincentrum te gaan óf een te kleine auto voor het vervoeren van een kerstboom op maat? Maak dan gebruik van onze service en krijg uw kerstboom thuisbezorgd! We selecteren onze kerstbomen zelf, waardoor u altijd een kerstboom van de hoogste kwaliteit krijgt.

 

Snel en zonder gedoe een kerstboom kopen in Maarssen

Tijd besparen en toch die echte kerstsfeer in huis, dat is precies wat wij voor u regelen. Bestel via onze website uw exclusieve Nordmann kerstboom en hij wordt aan de deur bezorgd! Leuk extraatje is het gratis Treefood wat u bij de boom krijgt. De Nordmann kerstbomen staan bekend om hun weinige naalduitval en met Treefood wordt dit nog verder beperkt! Dit zorgt ervoor dat uw kerstboom nog langer groen blijft. Haal uw boom dus al lekker vroeg in huis, want jullie kunnen er het hele kerstseizoen van genieten.

 

Geef een kerstboom cadeau!

Wilt u als werkgever uw medewerkers een speciaal cadeau geven? Of gunt u een bekende een feestelijke kerst met een mooie Nordmann kerstboom? Kies er dan voor een kerstboom te kopen in Maarssen en deze cadeau te geven! Ons team verzorgt de levering en bezorgt de kerstboom aan de deur. Dit is uw kans om een bijzonder cadeau te geven zónder dat het veel moeite kost. Een kerstboom bestellen is bij ons namelijk zo gedaan! Kiest u voor gemak? Bestel dan direct een Kerstboomstandaard waar de boom op gezet kan worden. De standaard is aangepast aan de lengte van de boom, waardoor dit zonder problemen gaat.

 

Bestel uw speciaal geselecteerde kerstboom vandaag nog

Bij Kerstboom aan huis maken we een kerstboom kopen in Maarssen graag zo gemakkelijk mogelijk. Het grootste voordeel is uiteraard de tijd en het gedoe wat u hiermee bespaart! Geen vieze auto, niet de drukte in een tuincentrum hoeven trotseren én geen tijd kwijt zijn. U weet namelijk vooraf precies wanneer uw kerstboom wordt bezorgd, zodat u hier rekening mee kan houden tijdens uw bezigheden. En ook het bestellen is zó gebeurd. Verheugen jullie je op een sfeervolle kerst? Met een Nordmann kerstboom komt het met de kerstsfeer dit jaar zeker goed! Neem voor vragen gerust contact met ons op, we helpen u graag verder!

 

Neem contact met ons op